論文

査読有り
2014年3月

Temperature dependency of gas diffusivity and skin resistance of Japanese pear (Oushuu) based on the fruit’s true 3D geometry

Food Science and Technology Research
  • Maryam Ebrahim. Rezagah
  • ,
  • Sayaka Ishida
  • ,
  • Fumihiko Tanaka
  • ,
  • Toshitaka Uchino
  • ,
  • Daisuke Hamanaka
  • ,
  • Yoshio Hikida

20
2
開始ページ
247
終了ページ
253
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.3136/fstr.20.247

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.3136/fstr.20.247
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000333947200010&DestApp=WOS_CPL
ID情報
  • DOI : 10.3136/fstr.20.247
  • ISSN : 1344-6606
  • Web of Science ID : WOS:000333947200010

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