論文

査読有り
2016年2月

Effect of postharvest temperature on the muscat flavor and aroma volatile content in the berries of 'Shine Muscat' (Vitis labruscana Baily×V. vinifera L.)

Postharvest Biology and Technology
  • Matsumoto H
  • ,
  • Ikoma Y

112
開始ページ
256
終了ページ
265
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.postharvbio.2015.09.004

Web of Science ® 被引用回数 : 13

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2015.09.004
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000371935900029&DestApp=WOS_CPL
URL
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84947127012&partnerID=MN8TOARS
URL
http://orcid.org/0000-0002-6486-9237

エクスポート
BibTeX RIS