福岡 美香
フクオカ ミカ (Mika Fukuoka)
更新日: 2022/09/25
基本情報
研究分野
1論文
76-
Journal of Food Engineering 243 33-38 2019年2月1日
-
Innovative Food Science and Emerging Technologies 50 112-123 2018年12月1日
-
Journal of Food Engineering 238 30-43 2018年12月1日 査読有り
-
Journal of Food Engineering 228 91-101 2018年7月1日 査読有り
-
Journal of Food Engineering 222 151-161 2018年4月1日 査読有り
-
Japan Journal of Food Engineering 19(1) 49-56 2018年3月1日
-
Journal of Food Processing and Preservation 42(1) 2018年1月1日 査読有り
-
Journal of Cereal Science 79 80-85 2018年1月1日 査読有り
-
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 211 7-14 2017年10月 査読有り
-
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 40(2) 2017年4月 査読有り
-
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 40(2) 2017年4月 査読有り
-
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 197 68-77 2017年3月 査読有り
-
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 40(1) 2017年2月 査読有り
-
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 194 67-78 2017年2月 査読有り
-
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 39 63-78 2017年2月 査読有り
-
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 40(1) 2017年2月 査読有り
-
Journal of Food Processing and Preservation 10(1111) 2017年 査読有り
-
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 9(9) 1511-1520 2016年9月 査読有り
-
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 178 20-30 2016年6月 査読有り
-
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 178 124-136 2016年6月 査読有り
MISC
1-
Shapu Giho/Sharp Technical Journal 10-15 2006年8月1日
講演・口頭発表等
3-
日本調理科学会大会研究発表要旨集 2018年
-
日本調理科学会大会研究発表要旨集 2018年
-
Water Properties in Food, Health, Pharmaceutical and Biological Systems: ISOPOW 10 2010年5月14日