MISC

2004年4月

Comparative study on the fermentation of pectin, cellulose and lactulose using hydrogen breath test, and its relationship with fecal flora

GASTROENTEROLOGY
  • D Chinda
  • ,
  • S Nakaji
  • ,
  • S Fukuda
  • ,
  • J Sakamoto
  • ,
  • T Shimoyama
  • ,
  • T Oyama
  • ,
  • T Fujisawa
  • ,
  • A Terada
  • ,
  • A Munakata

126
4
開始ページ
A399
終了ページ
A399
記述言語
英語
掲載種別
研究発表ペーパー・要旨(国際会議)
出版者・発行元
W B SAUNDERS CO

リンク情報
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000220890201997&DestApp=WOS_CPL
ID情報
  • ISSN : 0016-5085
  • Web of Science ID : WOS:000220890201997

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