論文

査読有り 責任著者
2020年10月

Effects of feed crops and boiling on chicken egg yolk and white determined by a metabolome analysis

Food Chemistry
  • Tatsuki Ogura
  • ,
  • Masataka Wakayama
  • ,
  • Yujin Ashino
  • ,
  • Rie Kadowaki
  • ,
  • Miyu Sato
  • ,
  • Tomoyoshi Soga
  • ,
  • Masaru Tomita

327
開始ページ
127077
終了ページ
127077
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.foodchem.2020.127077
出版者・発行元
Elsevier BV

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.127077
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.foodchem.2020.127077
  • ISSN : 0308-8146
  • ORCIDのPut Code : 74503850

エクスポート
BibTeX RIS