論文

査読有り 国際誌
2020年4月

Effect of long-term storage, ultra-low temperature, and freshness on the quality characteristics of frozen tuna meat

International Journal of Refrigeration
  • Nakazawa Naho
  • ,
  • Wada Ritsuko
  • ,
  • Fukushima Hideto
  • ,
  • Tanaka Ryusuke
  • ,
  • Kono Shinji
  • ,
  • Okazaki Emiko

112
開始ページ
270
終了ページ
280
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.ijrefrig.2019.12.012

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.ijrefrig.2019.12.012
URL
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0140700719305298?via%3Dihub
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.ijrefrig.2019.12.012

エクスポート
BibTeX RIS