論文

査読有り 筆頭著者 責任著者 国際誌
2022年1月

Effects of Initial Freshness Level, Frozen Storage Temperature, and Storage Period on Lipid Deterioration and K-value in Meat Blocks from Chub Mackerel Scomber japonicus

Journal of Aquatic Food Product Technology
  • Tanaka Ryusuke
  • ,
  • Nakazawa Naho
  • ,
  • Fukushima Hideto
  • ,
  • Watanabe Manabu
  • ,
  • Maekawa Kimihiko
  • ,
  • Okano Toshiyuki
  • ,
  • Hiraishi Kazuo
  • ,
  • Okazaki Emiko

31
1
開始ページ
47-59
終了ページ
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1080/10498850.2021.2009950

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1080/10498850.2021.2009950
URL
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/10498850.2021.2009950
ID情報
  • DOI : 10.1080/10498850.2021.2009950

エクスポート
BibTeX RIS