×
{{flash.message}}
Toggle navigation
Toggle navigation
日本語
|
English
新規登録
ログイン
石川 健一
イシカワ ケンイチ (Kenichi Ishikawa)
更新日: 2015/12/25
ホーム
研究キーワード
研究分野
MISC
所属学協会
基本情報
所属
あいち産業科学技術総合センター
学位
博士(学術)
J-GLOBAL ID
200901069516758102
researchmap会員ID
0000023048
研究キーワード
10
野菜
低食塩化
漬物
乳酸菌
微生物
Vegetables
Low salt
Pickles
Lactic acid bacteria
Microorganism
研究分野
2
ライフサイエンス / 食品科学 /
ライフサイエンス / 応用微生物学 /
MISC
8
混合乳酸菌スターターカルチャーを利用した発酵漬物の開発
石川 健一, 加藤 丈雄, 小宮 孝志
日本食品科学工学会誌 50(9) 411-418 2003年
漬物に適した乳酸菌の選択と発酵条件の確立
石川 健一, 加藤 丈雄, 小宮 孝志
日本食品科学工学会誌 50(8) 361-364 2003年
低食塩漬物用の乳酸菌スターターカルチャーの開発
石川 健一, 加藤 丈雄, 小宮 孝志
日本食品科学工学会誌 46(5) 311-318 1999年
Development of Mixed Lactic Starter Cultures for Hyposalt Pickles and their Aging Mechanisms
Studies on the Screening of Lactic Acid Bacteria Suitable for Hyposalt-pickles and Their Fermentation Conditions
Development of Mixed Lactic Starter Cultures for Hyposalt Pickles and their Aging Mechanisms
Studies on the Screening of Lactic Acid Bacteria Suitable for Hyposalt-pickles and Their Fermentation Conditions
Development of Lactic Starter Cultures for Hyposalt Pickles
所属学協会
1
日本食品科学工学会
メニュー
マイポータル