×
{{flash.message}}
Toggle navigation
Toggle navigation
日本語
|
English
新規登録
ログイン
前田 正道
マエダ マサミチ (Masamichi Maeda)
更新日: 2024/06/13
ホーム
研究キーワード
学歴
所属学協会
共同研究・競争的資金等の研究課題
基本情報
J-GLOBAL ID
200901088012778948
researchmap会員ID
0000024289
研究キーワード
6
生物化学
食品化学
品質保持
biological chemistry
food chemistry
quality preservation
学歴
2
- 1971年
岡山大学, 農学部, 農芸化学科
- 1971年
岡山大学
所属学協会
4
日本水産学会
日本食品科学工学会
The Japanese society for Food Science and Technology
The Japanese Society of Fisheries Science
共同研究・競争的資金等の研究課題
5
Development of Seaweeds Protection Technology for Fish Eating Harms.
2003年 - 2005年
藻場再生のための食害動物防止技術の開発
2003年 - 2004年
酵素分解エキスの機能性評価と調味素材化の研究
2001年 - 2003年
The Study for Function of Extracts, and Application to Seasoning
2001年 - 2003年
廃鶏を原料とするチキンエキスの製造
メニュー
マイポータル