{{flash.message}}
researchmap
  • 日本語 | English
  • 新規登録
  • ログイン
アバター

前田 正道

マエダ マサミチ  (Masamichi Maeda)
更新日: 2024/06/13
  • ホーム
  • 研究キーワード
  • 学歴
  • 所属学協会
  • 共同研究・競争的資金等の研究課題

基本情報


J-GLOBAL ID
200901088012778948
researchmap会員ID
0000024289

研究キーワード

  6
  • 生物化学 
  • 食品化学 
  • 品質保持 
  • biological chemistry 
  • food chemistry 
  • quality preservation 

学歴

  2
  • - 1971年
    岡山大学, 農学部, 農芸化学科 
  • - 1971年
    岡山大学 

所属学協会

  4
  • 日本水産学会 
  • 日本食品科学工学会 
  • The Japanese society for Food Science and Technology 
  • The Japanese Society of Fisheries Science 

共同研究・競争的資金等の研究課題

  5
  • Development of Seaweeds Protection Technology for Fish Eating Harms. 
    2003年 - 2005年
  • 藻場再生のための食害動物防止技術の開発 
    2003年 - 2004年
  • 酵素分解エキスの機能性評価と調味素材化の研究 
    2001年 - 2003年
  • The Study for Function of Extracts, and Application to Seasoning 
    2001年 - 2003年
  • 廃鶏を原料とするチキンエキスの製造 

メニュー

マイポータル
2017 researchmap
Japan Science and Technology Agency