{{flash.message}}
researchmap
  • 日本語 | English
  • 新規登録
  • ログイン
アバター

大野 一仁

オオノ カズヒト  (Kazuhito Ohno)
更新日: 2005/12/26
  • ホーム
  • 学歴
  • 所属学協会
  • 共同研究・競争的資金等の研究課題

基本情報

所属
愛媛県産業技術研究所 食品加工室 主任研究員

J-GLOBAL ID
200901083278590721
researchmap会員ID
0000026364

外部リンク
http://www.iri.pref.ehime.jp

学歴

  1
  • 愛媛大学 

所属学協会

  3
  • 日本食糧・栄養学会 
  • 日本食品科学工学会 
  • 日本園芸学会 

共同研究・競争的資金等の研究課題

  2
  • 麦味噌短期熟成技術開発研究(H11-H12) バイオテクノロジー利用ミカン果汁異臭防止技術研究(H9-H10) 
  • Research and development of the short-term maturation technology of wheat soybean paste (1999-2000) Technical research on the preventive measures against foul smells of Japanese orange juice by utilizing biotechnology (1997-1998) 

メニュー

マイポータル
2017 researchmap
Japan Science and Technology Agency