MISC

2001年7月

Two distinct effects of HEMF, a flavor component of soy sauce on benzo[a]pyrene-induced mutation in Salmonella typhimurium

TOXICOLOGY
  • T Suzuki
  • ,
  • M Kumagai
  • ,
  • K Tsutsumi
  • ,
  • E Sugawara
  • ,
  • K Saigo
  • ,
  • R Nagata
  • ,
  • H Kobayashi

164
1-3
開始ページ
169
終了ページ
169
記述言語
英語
掲載種別
研究発表ペーパー・要旨(国際会議)
出版者・発行元
ELSEVIER SCI IRELAND LTD

リンク情報
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000169888500537&DestApp=WOS_CPL
ID情報
  • ISSN : 0300-483X
  • Web of Science ID : WOS:000169888500537

エクスポート
BibTeX RIS