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冨岡 典子
トミオカ ノリコ (Noriko Tomioka)
更新日: 2022/08/01
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書籍等出版物
所属学協会
Works(作品等)
共同研究・競争的資金等の研究課題
Works(作品等)
12
表示件数
20件
20件
50件
100件
2.調理文化の地域性と調理科学ー魚介類ー
2003年 - 2004年
奈良県における魚介類の利用に関する調査
2003年 - 2004年
1.調理文化の地域性と調理科学ー芋類・豆類ー 2001-2003 国内共同研究
2001年 - 2003年
奈良県における芋類・豆類の利用に関する調査
2001年 - 2003年
山口県蓋井島の山ノ神神事の神饌に関する調査
2000年
日本におけるごぼうの食文化に関する調査
1997年
Folklore Survey of Cooking which made Edible Burdock in Japan
1997年
Traditional Food of the Communion at the Tonomine Kitayama Village in Nara Prefecture
1996年
大和の民間祭祀に伝承される神饌について食文化および民俗学的調査
1993年
The Formal Foods which are transmitted to a Festival of the Tutelary God in the Yamato-Especially about the Autumn Festival in South-Eastern of the Nara Basin
1993年
談山神社嘉吉祭の神饌「百味の御食」について食文化および民俗学的調査
1992年
Folklore Survey on Offering of the Kakitsu Festival at Tanzan Shrine in the Tounomine, Japan
1992年
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