論文

査読有り
2014年6月

Characteristics of sugar surfactants in stabilizing proteins during freeze-thawing and freeze-drying. (共著)

Journal of Pharmaceutical Science
  • Imamura K
  • ,
  • Murai K
  • ,
  • Korehisa T
  • ,
  • Shimizu N
  • ,
  • Yamahira R
  • ,
  • Matsuura T
  • ,
  • Tada H
  • ,
  • Imanaka H
  • ,
  • Ishida N
  • ,
  • Nakanishi K

103
6
開始ページ
1628
終了ページ
1637
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1002/jps.23988

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1002/jps.23988
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000336619300006&DestApp=WOS_CPL
ID情報
  • DOI : 10.1002/jps.23988
  • ISSN : 0022-3549
  • eISSN : 1520-6017
  • Web of Science ID : WOS:000336619300006

エクスポート
BibTeX RIS