野田 裕子
ノダ ヒロコ (Hiroko Noda)
更新日: 2024/12/18
基本情報
経歴
13-
2000年 - 2001年
-
2000年 - 2001年
-
2001年
-
1999年 - 2000年
-
1999年 - 2000年
-
1995年 - 1999年
-
1995年 - 1999年
-
1990年 - 1992年
-
1990年 - 1992年
学歴
4-
- 1995年
-
- 1995年
-
- 1988年
-
- 1988年
MISC
40-
一官女子短期大学研究報告 42 163-170 2003年
-
Food Science and Technology Research 9(3) 227-230 2003年
-
Ichinomiya Women's Junior College The Review 42 163-170 2003年
-
Food Science and Technology Research 9(3) 227-230 2003年
-
一宮女子短期大学研究報告 (41) 151-157 2002年
-
Characteristics of a cheese-like food produced by fermentation of the mushroom Schizophyllum communeJOURNAL OF BIOSCIENCE AND BIOENGINEERING 92(1) 30-32 2001年7月
-
BIOSCIENCE BIOTECHNOLOGY AND BIOCHEMISTRY 65(7) 1596-1600 2001年7月
-
日本応用きのこ学会誌 9(3) 107-110 2001年
-
一宮女子短期大学研究報告 40(165-170) 2001年
-
9(3) 107-110 2001年
-
Ichinomiya Women's Junior College The Review 40(165-170) 2001年
-
JOURNAL OF BIOSCIENCE AND BIOENGINEERING 89(5) 474-478 2000年5月
-
日本応用きのこ学会誌 8(3) 121-125 2000年
-
日本応用きのこ学会誌 8(3) 109-114 2000年
-
一宮女子短期大学研究報告 39 135-141 2000年
-
日本応用きのこ学会誌 : mushroom science and biotechnology 8(3) 121-125 2000年
-
8(3) 109-114 2000年
-
Ichinomiya Women's Junior College The Review 39 135-141 2000年
-
一宮女子短期大学研究報告 (38) 177-180 1999年
-
Ichinomiya Women's Junior College The Review (38) 177-180 1999年