論文

査読有り
2019年7月25日

Descriptive Sensory Traits of Cooked Eggs Laid from Hens Fed Rice Grain

The Journal of Poultry Science
  • Sasaki K
  • Watanabe G
  • Motoyama M
  • Narita T
  • Kawai H
  • Kobayashi T
  • Fujimura S
  • Kobayashi N
  • Honda F
  • Matsushita K
  • Nakajima I
  • 全て表示

56
3
開始ページ
231
終了ページ
235
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.2141/jpsa.0180082
出版者・発行元
Japan Poultry Science Association

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.2141/jpsa.0180082
PubMed
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/32055219
PubMed Central
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7005385
URL
https://www.jstage.jst.go.jp/article/jpsa/56/3/56_0180082/_article/-char/ja
ID情報
  • DOI : 10.2141/jpsa.0180082
  • ISSN : 1346-7395
  • PubMed ID : 32055219
  • PubMed Central 記事ID : PMC7005385

エクスポート
BibTeX RIS