
松川 真吾
Matsukawa Shingo (Shingo Matsukawa)
更新日: 2020/10/25
基本情報
研究キーワード
2研究分野
5学歴
3-
- 1997年
-
- 1994年
-
- 1984年
論文
85-
Food Hydrocolloids 109 105997 - 105997 2020年12月 査読有り
-
Journal of Biorheology 33 2019年 査読有り
-
Food Hydrocolloids 92 173 - 180 2019年 査読有り
-
Food Science and Technology Research 23(3) 437 - 448 2018年 査読有り
-
Journal of Biorheology 31(2) 35 - 39 2018年 査読有り
MISC
23-
FOOD HYDROCOLLOIDS 43 825 - 825 2015年1月
-
Nuclear Magnetic Resonance 40 55 - 133 2011年
-
JOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-NIPPON SHOKUHIN KAGAKU KOGAKU KAISHI 58(10) 511 - 516 2011年
-
CRYOLETTERS 31(2) 195 - 196 2010年3月
-
┣DBTransactions of Materials Research Society of Japan(/)-┫DB 26(2) 609 - 611 2001年
書籍等出版物
6-
Academic Press 2000年
-
裳華房 1999年
-
elsenier 1998年
-
エヌ・ティー・エス 1997年
-
Annual Reports on NMR spectroscopy, Special issue "NMR in Polymer Science"Academic Press 1997年