論文

査読有り
2015年11月

Natto and viscous vegetables in a Japanese-style breakfast improved insulin sensitivity, lipid metabolism and oxidative stress in overweight subjects with impaired glucose tolerance (vol 107, pg 1184, 2012)

BRITISH JOURNAL OF NUTRITION
  • Akiko Taniguchi-Fukatsu
  • ,
  • Hisami Yamanaka-Okumura
  • ,
  • Yuko Naniwa-Kuroki
  • ,
  • Yuka Nishida
  • ,
  • Hironori Yamamoto
  • ,
  • Yutaka Taketani
  • ,
  • Eiji Takeda

114
9
開始ページ
1537
終了ページ
1537
記述言語
英語
掲載種別
DOI
10.1017/S0007114512005971
出版者・発行元
CAMBRIDGE UNIV PRESS

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1017/S0007114512005971
PubMed
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23425778
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000364526600026&DestApp=WOS_CPL
ID情報
  • DOI : 10.1017/S0007114512005971
  • ISSN : 0007-1145
  • eISSN : 1475-2662
  • PubMed ID : 23425778
  • Web of Science ID : WOS:000364526600026

エクスポート
BibTeX RIS