2016年7月
Evaluation of the relationship between shock and bruise area of apple fruit
Food Science and Technology Research
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- ,
- 巻
- 22
- 号
- 4
- 開始ページ
- 485
- 終了ページ
- 489
- 記述言語
- 英語
- 掲載種別
- 研究論文(学術雑誌)
- DOI
- 10.3136/fstr.22.485
- 出版者・発行元
- THE JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
- リンク情報
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- DOI
- https://doi.org/10.3136/fstr.22.485 本文へのリンクあり
- J-GLOBAL
- https://jglobal.jst.go.jp/detail?JGLOBAL_ID=201602249369550310
- Web of Science
- https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000396803700009&DestApp=WOS_CPL
- 共同研究・競争的資金等の研究課題
- 購買行動評価を導入した損傷限界曲線の応用による青果物損傷予測モデルの開発
- ID情報
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- DOI : 10.3136/fstr.22.485
- ISSN : 1344-6606
- J-Global ID : 201602249369550310
- Web of Science ID : WOS:000396803700009