論文

査読有り 筆頭著者
2020年

Bactericidal Effects of Coffee and Chlorogenic Acid on Escherichia coli and Salmonella spp. under Low pH or Gastric Acid Conditions

Food Science and Technology Research
  • Hiroko Ueno
  • ,
  • Satomi Tsutsuura
  • ,
  • Aoi Inoue
  • ,
  • Masatsune Murata

26
2
開始ページ
247
終了ページ
256
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.3136/fstr.26.247
出版者・発行元
Japanese Society for Food Science and Technology

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.3136/fstr.26.247
URL
https://www.jstage.jst.go.jp/article/fstr/26/2/26_247/_pdf
ID情報
  • DOI : 10.3136/fstr.26.247
  • ISSN : 1344-6606
  • eISSN : 1881-3984

エクスポート
BibTeX RIS