論文

2020年

Determination of “Hass” Avocado Ripeness During Storage Based on Smartphone Image and Machine Learning Model

Food and Bioprocess Technology
  • Cho, B.-H.
  • ,
  • Koyama, K.
  • ,
  • Olivares Díaz, E.
  • ,
  • Koseki, S.

13
9
開始ページ
1579
終了ページ
1587
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1007/s11947-020-02494-x
出版者・発行元
Springer Science and Business Media {LLC}

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1007/s11947-020-02494-x
URL
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85088284962&partnerID=MN8TOARS
ID情報
  • DOI : 10.1007/s11947-020-02494-x
  • ISSN : 1935-5149
  • ISSN : 1935-5130
  • eISSN : 1935-5149
  • ORCIDのPut Code : 92050752
  • SCOPUS ID : 85088284962

エクスポート
BibTeX RIS