Sasaki Kumi

J-GLOBAL         Last updated: Nov 27, 2018 at 11:24
 
Avatar
Name
Sasaki Kumi

Research Areas

 
 

Academic & Professional Experience

 
 
   
 
Nakamura Gakuen University Junior College Division of Food and Nutrition
 

Published Papers

 
Yamamoto K, Yahada A, Sasaki K, Ogawa K, Koga N, Ohta H
Journal of agricultural and food chemistry   60(44) 11182-11187   Nov 2012   [Refereed]
SASAKI Kumi, KOGA Tamiho, YAMAMOTO Kenta, YAHADA Ayumi, IWATA Toshio, OHTA Hideaki
Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi   58(7) 335-338   Jul 2011
Round bread fortified with conjugated linoleic acid (CLA) was developed to increase dietary intake of CLA. Specific volume, sensory evaluation, firmness and cohesiveness of the breads fortified with 2.0 g of CLA per 40 g of bread (CLA substitutio...
KOGA TAMIHO, ISHII TOSHINAO, MIYAGI KAZUNA, SASAKI KUMI, OTA HIDEAKI
日本食品保蔵科学会誌   36(2) 75-81   Mar 2010

Misc

 
矢羽田歩, 佐々木久美, 茨木裕子, 山本健太, 舩越淳子, 前田剛希, 広瀬直人, 太田英明
日本食品科学工学会大会講演集   61st 107   Aug 2014
舩越淳子, 折田綾音, 矢羽田歩, 佐々木久美, 太田英明
日本食品科学工学会大会講演集   61st 144   Aug 2014
青木研二, 舩越淳子, 折田綾音, 矢羽田歩, 佐々木久美, 矢野昌充, 太田英明
日本食品科学工学会大会講演集   61st 147   Aug 2014
佐々木久美, 矢羽田歩, 茨木裕子, 山本健太, 船越淳子, 前田剛希, 広瀬直人, 太田英明
日本食品保蔵科学会大会講演要旨集   63rd 74   Jun 2014
矢羽田歩, 佐々木久美, 茨木裕子, 船越淳子, 前田剛希, 広瀬直人, 太田英明
日本食品保蔵科学会大会講演要旨集   63rd 73   Jun 2014