論文

査読有り
2023年8月

Effect of starch retrogradation on molecular dynamics of cooked rice by quasi-elastic neutron scattering

Food Hydrocolloids
  • Yoshinobu Hirata
  • ,
  • Hiroshi Nakagawa
  • ,
  • Hiroki Yamauchi
  • ,
  • Koji Kaneko
  • ,
  • Masato Hagihala
  • ,
  • Hideyuki Yamaguchi
  • ,
  • Chie Ohmoto
  • ,
  • Nakako Katsuno
  • ,
  • Teppei Imaizumi
  • ,
  • Takahisa Nishizu

141
開始ページ
108728
終了ページ
108728
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.foodhyd.2023.108728
出版者・発行元
Elsevier BV

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2023.108728
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.foodhyd.2023.108728
  • ISSN : 0268-005X

エクスポート
BibTeX RIS