論文

査読有り 筆頭著者
2020年

Relationships among expression of six representative genes, bacterial multiplication, color changes of fresh cut cabbages during storage with focus on accumulated storage temperature

Food Control
  • Takashi Watanabe
  • ,
  • Nobutaka Nakamura
  • ,
  • Takeo Shiina
  • ,
  • Masayasu Nagata

113
開始ページ
107190
終了ページ
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.foodcont.2020.107190

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107190
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000525322400041&DestApp=WOS_CPL
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.foodcont.2020.107190
  • ISSN : 0956-7135
  • eISSN : 1873-7129
  • Web of Science ID : WOS:000525322400041

エクスポート
BibTeX RIS