論文

査読有り
2021年9月30日

Glass transition behavior of carnosine and its impact as a protectant on freeze-dried lactic acid bacteria

Food Biophysics
  • Shuto Mikajiri
  • ,
  • Tomochika Sogabe
  • ,
  • Ruodan Cao
  • ,
  • Takahiro Kikawada
  • ,
  • Toru Suzuki
  • ,
  • Kiyoshi Kawai

記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1007/s11483-021-09694-8
出版者・発行元
Springer Science and Business Media {LLC}

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1007/s11483-021-09694-8
URL
https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s11483-021-09694-8.pdf
URL
https://link.springer.com/article/10.1007/s11483-021-09694-8/fulltext.html
ID情報
  • DOI : 10.1007/s11483-021-09694-8
  • ISSN : 1557-1858
  • ISSN : 1557-1866
  • eISSN : 1557-1866
  • ORCIDのPut Code : 101133354

エクスポート
BibTeX RIS