島村 裕子

J-GLOBALへ         更新日: 18/11/08 16:08
 
アバター
研究者氏名
島村 裕子
 
シマムラ ユウコ
URL
http://kaken.nii.ac.jp/d/r/60452025.ja.html

研究分野

 
 

経歴

 
2014年
   
 
静岡県立大学 食品栄養科学部 助教
 

論文

 
The effect of different methods and image analyzers on the results of the in vivo comet assay.
Kyoya T, Iwamoto R, Shimanura Y, Terada M, Masuda, S.
Genes and Environment   40(1) 4   2018年   [査読有り]
Kyoya T, Iwamoto R, Shimanura Y, Terada M, Masuda, S.
Fundamental Toxicological Sciences   5(1) 63-69   2018年   [査読有り]
Binding of catechins to staphylococcal enterotoxin A.
Shimamura Y, Utsumi M, Hirai C, Nakano S, Ito S, Tsuji A, Ishii T, Hosoya T, Kan T, Ohashi N, Masuda, S.
Molecules   23(5) 1125   2018年   [査読有り]
花粉管の発芽と伸長の観察実験及び花粉の保存方法.
島村 裕子, 増田 修一.
理科の教育   67(787) 42-43   2018年   [査読有り]
Shimamura Y, Iio M, Urahira T, Masuda, S.
Journal of the Science of Food and Agriculture   97(8) 2419-2425   2017年   [査読有り]

Misc

 
島村 裕子, 増田 修一
年報   29(5) 168-172   2013年
We compared the bacterial populations and contents of minerals (K, Fe and Zn) and vitamin C between organically and conventionally grown vegetables. A total of 123 vegetables, including 10 carrots, 13 cucumbers, 11 eggplants, 12 grape tomatoes, 10...
増田 修一, 島村 裕子, 下位 香代子
Foods & food ingredients journal of Japan : FFIジャーナル   218(3) 224-233   2013年
島村 裕子, 増田 修一
食に関する助成研究調査報告書   (25) 79-87   2012年
山田 昌徳, 島村 裕子, 戸塚 ゆ加里, 稲葉 直之, クゥリバリ スレイマン, 田村 友佳, 長谷井 友尋, 若林 敬二, 渡辺 徹志, 増田 修一
日本環境変異原学会大会プログラム・要旨集   (40)    2011年10月
島村 裕子, 仲西 由美子, 平田 恭子, 村田 容常
Journal of Home Economics of Japan   60(5) 491-498   2009年
We compared the bacterial populations and contents of minerals (K, Fe and Zn) and vitamin C between organically and conventionally grown vegetables. A total of 123 vegetables, including 10 carrots, 13 cucumbers, 11 eggplants, 12 grape tomatoes, 10...