論文

査読有り
2020年6月30日

Contribution of Katsura-uri (Japan’s Heirloom Pickling Melon, Cucumis melo var. conomon) at the Completely Ripe Stage to Diabetes Control

Journal of Nutritional Science and Vitaminology
  • Azusa SASAKI
  • Yasushi NAKAMURA
  • Yukiko KOBAYASHI
  • Wataru AOI
  • Takako NAKAMURA
  • Koji SHIROTA
  • Noboru SUETOME
  • Michiaki FUKUI
  • Tomoaki MATSUO
  • Shigehisa OKAMOTO
  • Yuri TASHIRO
  • Eun Young PARK
  • Kenji SATO
  • 全て表示

66
3
開始ページ
261
終了ページ
269
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.3177/jnsv.66.261
出版者・発行元
Center for Academic Publications Japan

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.3177/jnsv.66.261
URL
https://www.jstage.jst.go.jp/article/jnsv/66/3/66_261/_pdf
ID情報
  • DOI : 10.3177/jnsv.66.261
  • ISSN : 0301-4800
  • eISSN : 1881-7742

エクスポート
BibTeX RIS