2007年3月
Evaluation of the grain and flour quality in near-isogenic wheat lines with waxy and double-null Wx proteins
BREEDING SCIENCE
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- 巻
- 57
- 号
- 1
- 開始ページ
- 79
- 終了ページ
- 83
- 記述言語
- 英語
- 掲載種別
- 研究論文(学術雑誌)
- DOI
- 10.1270/jsbbs.57.79
- 出版者・発行元
- JAPANESE SOC BREEDING
- リンク情報
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- DOI
- https://doi.org/10.1270/jsbbs.57.79
- J-GLOBAL
- https://jglobal.jst.go.jp/detail?JGLOBAL_ID=200902257567122576
- Web of Science
- https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000246255000012&DestApp=WOS_CPL
- URL
- http://jglobal.jst.go.jp/public/200902257567122576
- ID情報
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- DOI : 10.1270/jsbbs.57.79
- ISSN : 1344-7610
- eISSN : 1347-3735
- J-Global ID : 200902257567122576
- Web of Science ID : WOS:000246255000012