論文

2007年3月

Evaluation of the grain and flour quality in near-isogenic wheat lines with waxy and double-null Wx proteins

BREEDING SCIENCE
  • Kanenori Takata
  • ,
  • Mikiko Yanaka
  • ,
  • Yurniko Fujita
  • ,
  • Naoyuki Ishikawa

57
1
開始ページ
79
終了ページ
83
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1270/jsbbs.57.79
出版者・発行元
JAPANESE SOC BREEDING

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1270/jsbbs.57.79
J-GLOBAL
https://jglobal.jst.go.jp/detail?JGLOBAL_ID=200902257567122576
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000246255000012&DestApp=WOS_CPL
URL
http://jglobal.jst.go.jp/public/200902257567122576
ID情報
  • DOI : 10.1270/jsbbs.57.79
  • ISSN : 1344-7610
  • eISSN : 1347-3735
  • J-Global ID : 200902257567122576
  • Web of Science ID : WOS:000246255000012

エクスポート
BibTeX RIS