論文

査読有り
2017年11月

Identification and quantitative analysis of β-cryptoxanthin and β-citraurin esters in Satsuma mandarin fruit during the ripening process.

Food chemistry
  • Ma G
  • ,
  • Zhang L
  • ,
  • Iida K
  • ,
  • Madono Y
  • ,
  • Yungyuen W
  • ,
  • Yahata M
  • ,
  • Yamawaki K
  • ,
  • Kato M

234
開始ページ
356
終了ページ
364
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.foodchem.2017.05.015

Web of Science ® 被引用回数 : 17

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.05.015
PubMed
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28551247
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000403510700046&DestApp=WOS_CPL

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