論文

査読有り 国際誌
2019年11月

Consumption of ultra-processed foods decreases the quality of the overall diet of middle-aged Japanese adults.

Public Health Nutr.
  • Kaori Koiwai
  • ,
  • Yukari Takemi
  • ,
  • Fumi Hayashi
  • ,
  • Hiromitsu Ogata
  • ,
  • Saika Matsumoto
  • ,
  • Keiko Ozawa
  • ,
  • Priscila Pereira Machado and Carlos Augusto Monteiro

22
16
開始ページ
2999
終了ページ
3008
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1017/S1368980019001514

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1017/S1368980019001514
PubMed
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/31218993
ID情報
  • DOI : 10.1017/S1368980019001514
  • PubMed ID : 31218993

エクスポート
BibTeX RIS