MISC

1986年8月

CHOLESTEROL, PHYTOSTEROL AND POLYUNSATURATED FATTY-ACID LEVELS IN 1982 AND 1957 JAPANESE DIETS

JOURNAL OF NUTRITIONAL SCIENCE AND VITAMINOLOGY
  • K HIRAI
  • ,
  • C SHIMAZU
  • ,
  • R TAKEZOE
  • ,
  • Y OZEKI

32
4
開始ページ
363
終了ページ
372
記述言語
英語
掲載種別
DOI
10.3177/jnsv.32.363
出版者・発行元
CENTER ACADEMIC PUBL JAPAN

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.3177/jnsv.32.363
CiNii Articles
http://ci.nii.ac.jp/naid/130001370851
PubMed
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3806251
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:A1986E364500004&DestApp=WOS_CPL
ID情報
  • DOI : 10.3177/jnsv.32.363
  • ISSN : 0301-4800
  • CiNii Articles ID : 130001370851
  • PubMed ID : 3806251
  • Web of Science ID : WOS:A1986E364500004

エクスポート
BibTeX RIS