論文

査読有り
2021年9月

Natto extract, a Japanese fermented soybean food, directly inhibits viral infections including SARS-CoV-2 in vitro

Biochemical and Biophysical Research Communications
  • Mami Oba
  • Wen Rongduo
  • Akatsuki Saito
  • Tamaki Okabayashi
  • Tomoko Yokota
  • Junko Yasuoka
  • Yoko Sato
  • Koji Nishifuji
  • Hitoshi Wake
  • Yutaka Nibu
  • Tetsuya Mizutani
  • 全て表示

570
開始ページ
21
終了ページ
25
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.bbrc.2021.07.034
出版者・発行元
Elsevier {BV}

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.bbrc.2021.07.034
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.bbrc.2021.07.034
  • ISSN : 0006-291X
  • ORCIDのPut Code : 96937501

エクスポート
BibTeX RIS