MISC

査読有り 筆頭著者 責任著者 本文へのリンクあり
2020年6月25日

Terahertz spectroscopy technology as an innovative technique for food: Current state-of-the-Art research advances

Critical Reviews in Food Science and Nutrition
ダウンロード
回数 : 58
  • Chao-Hui Feng
  • ,
  • Chiko Otani

開始ページ
1
終了ページ
21
記述言語
英語
掲載種別
DOI
10.1080/10408398.2020.1779649
出版者・発行元
Informa UK Limited

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1080/10408398.2020.1779649
URL
https://www.tandfonline.com/doi/pdf/10.1080/10408398.2020.1779649
ID情報
  • DOI : 10.1080/10408398.2020.1779649
  • ISSN : 1040-8398
  • eISSN : 1549-7852
  • ORCIDのPut Code : 76243888

エクスポート
BibTeX RIS