論文

査読有り
2016年10月

Soybean protein isolate gel particles as foaming and emulsifying agents

Food Hydrocolloids
  • Kentaro Matsumiya
  • ,
  • Brent S. Murray

60
開始ページ
206
終了ページ
215
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.foodhyd.2016.03.028
出版者・発行元
Elsevier BV

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2016.03.028
J-GLOBAL
https://jglobal.jst.go.jp/detail?JGLOBAL_ID=201702215687250827
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000377304700023&DestApp=WOS_CPL
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.foodhyd.2016.03.028
  • ISSN : 0268-005X
  • eISSN : 1873-7137
  • J-Global ID : 201702215687250827
  • SCOPUS ID : 84962195817
  • Web of Science ID : WOS:000377304700023

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