髙谷 友久
タカヤ トモヒサ (Tomohisa Takaya)
更新日: 2007/03/26
基本情報
研究キーワード
1研究分野
1学歴
4-
- 1967年
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- 1967年
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- 1965年
-
- 1965年
MISC
29-
Carbohydr. Polym. 35(1/2) 71-79 1998年
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Reports of Progress of Polymer Physics/Japan 40 207-210 1997年
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Reports of Progress of Polymer Physics, Japan 40 203-206 1997年
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Reports of Progress of Polymer Physics, Japan 40 135-138 1997年
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Thermo Chim. Acta 306(1/2) 109-114 1997年
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Macromol. Symp. 120 271-280 1997年
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Carbohydrate Polymers 30(2/3) 193-207 1996年
-
Carbohydrate Polymers 30(2/3) 109-119 1996年
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J. Agric. Food Chem. 44(10) 2970-2976 1996年
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Journal of Agricultural and Food Chemistry 44 229-238 1996年
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Proceedings of International Workshop on Functional Properties of Food Hydrocolloids 124-129 1995年
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Food Technology 49(10) 90-96 1995年
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ThermochimicaActa 267 1-19 1995年
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Reports on progress in Polymer Physics in Japan 37 751-754 1994年
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Food Hydrocolloids 8(6) 529-542 1994年
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Food Hydrocolloids 8(6) 505-527 1994年
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Nippon Shokuhin Kogyo Gakkaishi 37(7) 1990年
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Annual Report of Science of Living, Osaka City University 37 1989年
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St(]E88D2[)rke 35(11) 1983年
書籍等出版物
4-
The Wiley Polymer Neworks Group Review I, Chemical and Physical Networks, Formation and Control of Properties, Edited by K. te Nijenhuis and W. J. Mijs 1998年
-
Developments in Food Engineering, Part 1 1994年
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Plenum Press, New York 1994年
共同研究・競争的資金等の研究課題
6-
その他の研究制度
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その他の研究制度
-
その他の研究制度
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The Other Research Programs
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The Other Research Programs
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The Other Research Programs