論文

査読有り
2023年5月

Comparison of taste characteristics between koji mold-ripened cheese and Camembert cheese using an electronic tongue system

Journal of Dairy Science
  • Sora Hayashida
  • Tatsuro Hagi
  • Miho Kobayashi
  • Ken-Ichi Kusumoto
  • Hideyuki Ohmori
  • Satoru Tomita
  • Satoshi Suzuki
  • Hideyuki Yamashita
  • Kaoru Sato
  • Takayuki Miura
  • Masaru Nomura
  • 全て表示

106
10
開始ページ
6701
終了ページ
6709
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.3168/jds.2023-23277
出版者・発行元
American Dairy Science Association

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.3168/jds.2023-23277
ID情報
  • DOI : 10.3168/jds.2023-23277
  • ISSN : 0022-0302

エクスポート
BibTeX RIS