柴田 真理朗
Mario Shibata
更新日: 2022/09/25
論文
29
表示件数
-
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 24(4) 739-746 2018年7月 査読有り
-
LWT - Food Science and Technology 92 258-264 2018年6月1日 査読有り
-
Foods & food ingredients journal of Japan : FFIジャーナル 223(3) 253-258 2018年
-
Journal of Cereal Science 79 335-340 2018年1月1日 査読有り
-
FOOD BIOPHYSICS 12(4) 404-411 2017年12月 査読有り
-
BIOSCIENCE BIOTECHNOLOGY AND BIOCHEMISTRY 81(4) 783-789 2017年4月 査読有り
-
冷凍 90(1053) 525-529 2015年7月
-
BIOSCIENCE BIOTECHNOLOGY AND BIOCHEMISTRY 79(4) 652-657 2015年4月 査読有り
-
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 8(2) 409-419 2015年2月 査読有り
-
日本作物学会講演会要旨集 239 2015年
-
JOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-NIPPON SHOKUHIN KAGAKU KOGAKU KAISHI 62(4) 212-218 2015年 査読有り
-
日本食品工学会誌 15(3) 157-164 2014年
-
農業情報研究 23(2) 49-58 2014年
-
Development of a Rice Noodle Processing Method Using Mechanical Mixing Gelation of High-Amylose RiceJOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-NIPPON SHOKUHIN KAGAKU KOGAKU KAISHI 61(3) 127-133 2014年 査読有り
-
日本食品工学会誌 14(3) 125-129 2013年
-
BIOSCIENCE BIOTECHNOLOGY AND BIOCHEMISTRY 76(2) 331-335 2012年2月 査読有り
-
農業情報研究 21(1) 11-19 2012年
-
日本食品科学工学会誌 : Nippon shokuhin kagaku kogaku kaishi = Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology 59(10) 503-508 2012年
-
日本食品科学工学会誌 : Nippon shokuhin kagaku kogaku kaishi = Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology 59(5) 220-224 2012年
-
日本食品科学工学会誌 : Nippon shokuhin kagaku kogaku kaishi = Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology 59(8) 387-393 2012年