大西 茂彦
オオニシ シゲヒコ (Shigehiko Ohnishi)
更新日: 04/17
MISC
13
表示件数
-
Food Sci. Techcnol. Res. 11, 52-58 2005年
-
Food Sci. Techcnol. Res. 10, 453-459 2004年
-
低温生物工学会誌 49(2), 165-169 2003年
-
Food Science and Technology Research 9(4), 367-371 2003年
-
Cryobiology and Cryotechnology 49(2), 165-169 2003年
-
International Journal of Food Properties 5, 317-332 2002年
-
J. Sci. Food Agric. 81, 1586-1591 2001年
-
低温低物工学会誌 47, 63-65 2001年
-
Cryobiology and Cryotechnology 47, 63-65 2001年
-
低温生物工学会誌 46, 41-44 2000年
-
Cryobiology and Cryotechnology 46, 41-44 2000年
-
z. Naturforsch. 51C, 738-742 1996年
-
z. Naturforsch. 51C, 738-742 1996年