平本 一幸
ヒラモト カズユキ (Kazuyuki Hiramoto)
更新日: 01/17
MISC
69
表示件数
-
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 51(20) 6073-6079 2003年9月
-
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 51(20) 6073-6079 2003年9月
-
Chem Pharm Bull(Tokyo). 51(9) 1046-1050 2003年
-
Biol Pharm Bull. 26(9) 1239-1244 2003年
-
Biol Pharm Bull. 26(8) 1129-1134 2003年
-
Chem Pharm Bull(Tokyo). 51(9) 1046-1050 2003年
-
Biol Pharm Bull. 26(9) 1239-1244 2003年
-
Biol Pharm Bull. 26(8) 1129-1134 2003年
-
Mutat Res. 520(1-2) 103-11 2002年
-
Biol Pharm Bull. 25(11) 1467-1471 2002年
-
Mutat Res. 520(1-2) 103-11 2002年
-
Biol Pharm Bull. 25(11) 1467-1471 2002年
-
Bio Factors 12, 123-127 2000年
-
Environmental Mutagen Research 22, 149-154 2000年
-
Mutagenicity of cooked hamburger is reduced by addition of ascorbate and erythorbate 60 ground beef.Journal of Health Science 46(5), 389-392 2000年
-
Journal of Health Science 46(1), 35-41 2000年
-
Biological and Pharmaceutical Bulletin 23(4), 379-385 2000年
-
Bio Factors 12, 123-127 2000年
-
Environmental Mutagen Research 22, 149-154 2000年